Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Cizinci v českých školách (28.9.2015-4.10.2015)

Neznámý uživatel2015-10-07 16:53:10
Český učitel je - vždy připraven!!!! na všechno....
Neznámý uživatel2015-10-06 07:42:41
Cizinci jsou v českých školách a byli v českých školách. Od volyňských čechů, přes vietnamce až po mongoly. Když byl jeden nebo dva ve třídě nejednalo se o velký problém. Mnohdy svou pílí a nasazením zahanbovali české žáky. Problém není zda to zvládnou učitelé, ale jsou-li připraveni žáci na sobě pracovat, přizpůsobit se a naučit se jazyk. Když je snaha na obou stranách, vždy je možná domluva(anglicky, rusky, rukama, nohama, případně tlumočí spolužák).
Je ministerstvo připraveno na tyto žáky?
Neznámý uživatel2015-09-30 17:56:13
Jestli jsou čeští učitelé připraveni? A kdo a kdy je prosím připravoval? Jaksi automaticky se předpokládá, že učitelé jsou vždy připraveni na vše a zvládnou nezvladatelné. Kromě stále zvyšující se administrativní zátěže i poslední hit - inkludované žáky, kteří potřebují speciálně pedagogickou péči, a to současně s dalšími 25 "normálními" nebo integrovanými žáky, žáky s individuálními plány, žáky s poruchami chování, nyní jim do třídy přibudou i cizinci, kteří pravděpodobně nebudou komunikovat ani v češtině, ani v angličtině. Jistěže jsou připraveni! Už se těm nesmyslům jen smějí, protože jinak by museli brečet! Rezignovali, jejich volání, že školství jde od desíti k pěti nikdo nereflektuje a jedna hloupost stíhá druhou. Výsledkem jsou vidět a budou horší. Pak si můžeme lámat hlavu, čím jen to je, že nám víc než 20% dětí neodmaturuje z matematiky? Vše se hází na učitele, ti to zvládnou, jsou přece placeni lépe než prodavačka v Lidlu. /nic proti prodavačkám/
Neznámý uživatel2015-09-30 08:26:40
Nevím, proč vůbec tyto cizince vzdělávat, stejně všichni okamžitě, jak to jen bude možné, zmizí za lepším. Je to jen plýtvání penězmi.
Neznámý uživatel2015-09-29 08:18:44
Obávám se, že především díky velmi nízké jazykové vybavenosti českých pedagogů se bude jednat o značný problém.
Mgr. Dalibor Fusek2015-09-28 10:53:50
Zajímal by nás Váš názor na připoravenost českých škol na potenciální nárůst vzdělávaných osob s cizí státní příslušností. Myslíte si, že jsou české školy a potažmo čeští učitelé na tento trend připraveni?
Sobota 20.04.2024, svátek má Marcela


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.