Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Mohou volby ovlivnit vzdělávání ve školách? (17.10.2016-23.10.2016)

Neznámý uživatel2016-10-24 08:42:05
Ve školství se neustále mění všechno k horšímu, dokonce i v době, kdy zrovna žádné volby nejsou. Volby tyto změny jen urychlují.
Neznámý uživatel2016-10-23 18:44:06
Politika se podílí například tak, že zdravotnická škola nesmí navzdory vysokému počtu zájemců otevřít další třídu, přestože je zdravotních sester zoufalý nedostatek a mluví se o náboru na Ukrajině.
Magda Nogová2016-10-21 10:05:33
Naprosto souhlasím s předřečníky. Nesmyslné množství středních škol spravovaných krajem s nenaplněnými kapacitami. Kraj potom vyplácí odstupné středním školám z rezerv a nedostává se potom prostředků jinde.Nejde jenom o kraje, ale i hyperaktivní ministři školství dokáží napáchat dost škod a likvidovat poslední zbytky toho, co funguje.Na místní úrovni, hlavně v obcích, dokáží zastupitelé také pěkně zavařit svým školám.
Neznámý uživatel2016-10-21 09:46:03
V zemi, které je kontinuita cizí? No jéje. Tady přece nejde o vzestup země, ale o plné koryto. Cílem vzdělávání je vychovat poslušný kanonenfutr pro zaměstnavatele, ne uvědomělý a myslící národ.
Neznámý uživatel2016-10-20 10:42:28
Je to z 90% zvůle. Jak již bylo napsáno - každý má někde kamaráda!!!
Neznámý uživatel2016-10-19 10:40:36
Krajské volby ovlivní zřizování středních škol a učebních oborů. Obory, které budou nebo nebudou, množství,zda gymnázium nebo zemědělské učiliště atd. Je to o schopných politicích, kteří myslí a tvoří koncepci, ze které vyplyne potřeba oborů v určité lokalitě s ohledem na potřebu a možnosti pracovního zařazení studentů.Komunální volby pak ovlivní politikou svých lídrů základní a mateřské školy. Kde školy budou, jak velké, kolik na ně na provozní náklady přispějí, zda budou ředitele podporovat nebo buzerovat.jakou zvolí koncepci svého školství, jak metodicky podpoří ,... POLITIKA SE BOHUŽEL PODÍLÍ 40-50%. Nejsou stanovena pravidla ani hranice. Je to VŮLE nebo ZVŮLE zvolených zastupitelů.
Neznámý uživatel2016-10-18 14:47:58
Určitě mohou a velice. Dají si na významná místa své lidi, nezajímá je kvalita. Ředitel musí být jejich člověk a poslouchat, kývat. Pokud začne prosazovat zájmy školy, není-li jejich, nemá šanci. Nedají peníze, začnou ho dusit... pořád dokola.
Neznámý uživatel2016-10-17 16:46:20
Osobně si myslím, že politika je v oblasti nejen školství velmi důležitá. Možná si někdo myslí opak, podle mne je ale důležité řešit např. některá v podstatě filozofická dilemeta jako je kolné, povinnost školní docházky apod. A stejně jako ve všech lidských činnostech, i zde existuje spousta přístupů a názorů. Takže si myslím, že volby a politika prostě do školství patří.
Mgr. Dalibor Fusek2016-10-17 07:21:31
V nedávných dnech proběhly jak krajské tak senátní volby. Zajímalo by nás, zda si myslíte, že mohou tyto případně jakékoliv jiné volby ovlivnit vývoj v našich školách?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.