Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Maturita bez výuky (1.6.2015-7.6.2015)

Neznámý uživatel2015-06-24 16:06:09
Naprosto souhlasím, sledoval jsem tuto kauzu a velmi mě potěšila. Jen to mělo přijít už po "Sametce" kdy spousty lidí s vynikajícími vědomostmi nemohli oficiálně dosáhnout vzdělání. A obecně pro talentované se myslím u nás dělá velmi málo.
Neznámý uživatel2015-06-05 16:22:06
Ani já to nevidím v rozporu s tím, co hlásají odborníci ve školství, včetně právě končícího ministra. Mají se hledat nove cesty, mají se šetřit peníze, lidé chtějí šetřit i svůj čas. Pokud vim, tak jmenovaná škola prohlašuje, že uvedené zkoušení a maturita je jednak pro zaměstnané a dospělé lidi, jednak že než jde někdo k maturitě, tak musí prokázat vědomosti ze všech předmětů, které se ve škole učí. Navíc celý proces zkoušení sledovala CSI. Nevidím pak žádný problém ani rozdíl. Jen dobu přípravy si určuje student. Navíc snad ani nesmí být žákem žádné střední školy. Takže žádné dotace od státu, veškerou přípravu a zkoušky si prostě musí zaplatit. Mluvil někdo z vás s někým z té školy nebo s některým tím studentem - nestudentem?
Neznámý uživatel2015-06-04 11:57:39
Já to zase tak skepticky nevidím. Jestliže tyto osoby musí projít stejnou maturitní zkouškou jako ostatní, je na nich, co umějí a co předvedou. V tom vidím velký přínos státní maturity. V případě pouhé školní maturity by se mohlo klidně jednat o korupci.
Neznámý uživatel2015-06-02 10:39:19
Absolutně s tím nesouhlasím, ale protože jsme v Čechách tak se tomu nedivím a nemám šanci to ovlivnit. Nemám znalosti - vědomosti? Tak si potřebné dokumenty koupím. Učitel vyžaduje vědomosti? Tak ho odstraníme. Za půl hodiny nemá maturitní komise možnost opravdové vědomosti rozpoznat (po dobrém občerstvení - kafíčku, ..) má tendenci být "hodná". V této republice snad jenom Chládkovi vadilo, že znalosti mladé generace prabídně klesají. Pokud jsou školy placeni od žáka nelze z problémem hnout. Dětí je málo, školy je bytostně potřebují. Nemohou je vyhodit, a ty děti - budoucí žáci to vědí, v nejhorším "pomohou rodiče".
Co na tom, že nesou odborníci. Firmy si je vyškolí.
Neznámý uživatel2015-06-02 09:17:20
Zdá se, že za peníze lze dobu studia významně zkrátit. Jestliže si takto budeme počínat na všech středních školách, konečně se ve školství objeví nějaké finance, ušetřený čas mohou žáci věnovat podnikání, učitelé a ředitelé administrativě a portfóliím kariérního řádu,oddechnou si i nepedagogičtí pracovníci. Jsem pro celoplošné zavedení :-)
Neznámý uživatel2015-06-01 10:36:34
Vůbec se mi to nelíbí. Jedná se o zase jednu z příležitostí, kterak obelhat stávající systém.
Mgr. Dalibor Fusek2015-06-01 07:45:36
V mladoboleslavské soukromé střední škole Spektrum začaly maturity. Škola umožňuje získat maturitní vysvědčení lidem, kteří vzdělání nabyli jinak než klasickou výukou ve škole. Maturitu může student složit asi za rok od přihlášení, zaplatí 54 000 Kč. Zajímalo by nás, jak se na danou věc díváte Vy?
Sobota 20.04.2024, svátek má Marcela


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.