Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Evropské fondy a česká vzdělávací soustava (7.9.2015-13.9.2015)

Neznámý uživatel2015-09-10 08:08:19
Evropské fondy - dobrá myšlenka. Jen na ně dosáhnout... Proč státní úředník není 100% fundován aby dokázal peníze dostat? Další nedostatek vidím v účelu vynaložených finančních prostředků - předem určený cíl.
Peníze by byly potřeba v oblasti mezd ,a to hlavně u provozních zaměstnanců. Bez nich to ve školách opravdu nejde a 10 000,. za 8 hodin práce....??
Neznámý uživatel2015-09-09 11:35:26
Evropské fondy vklouzly do našeho světa jako zázrah shůry. O to horší je, že se veškeré systémy (nejen ten vzdělávací) na nich staly závislými. Představa, že by náš stát měl fungovat vyrovnaně a ještě k tomu bez cizí pomoci se momentálně jeví jako absolutně nereálná. O to je horší, že nedokážeme fungovat vyrovnaně ani při ekonomickém růstu, který je nejvyšší v celé Evropě. Páni socialisti opětovně předvádjí to, v čem tkví jejich úspěch.
Neznámý uživatel2015-09-08 18:43:22
Jakékoli dotace působí ve svém důsledku více škody než užitku. Evropská byrokracie si jimi kupuje přízeň voličů, takže na ně nahlížím jako na legalizované úplatky.
Neznámý uživatel2015-09-08 14:32:08
Evropské fondy jsou velmi nesystémový prvek českého školství, přesto je považuji za velkou příležitost. Záleží však jen na nás, jak účelně je budeme čerpat a následně s nimi hospodařit.
Neznámý uživatel2015-09-07 08:27:00
Mým osobním názorem je, že Evropské peníze zásadně pokřivují nejen oblast vzdělávání. Vždyť kolik blbostí se dnes do škol nakupuje místo potřebných záležitostí, jako jsou např. platy nepedagogů? Je mi z toho mnohdy až smutno.
Mgr. Dalibor Fusek2015-09-07 06:54:22
Dnes by nás zajímalo, jak vnímáte existenci Evropských fondů ve vztahu k fungování české vzdělávací soustavy. Jsou finance z těchto fondů pro vzdělávací systém spíše přínosem anebo tento systém spíše likvidují?
Úterý 23.04.2024, svátek má Vojtěch


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.