Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Zdravé stravování dětí ve školách (9.6.2014-15.6.2014)

Neznámý uživatel2014-06-11 08:34:21
Mně to celé připadá zase jako návrat "starých časů." Věřím, že se snad mýlím.
Neznámý uživatel2014-06-11 08:31:00
Nepřipadá mi nejvhodnější vše zase hodit na školy. Základ stravování mají mít děti z rodiny a škola může zdravou stravu podpořit - projekty, zdravou stravou v bufetu a ve školní jídelně. To se ve většině případech děje. Těžko škola donutí dítě jíst ovoce a zeleninu, když nemá návyky a dobré příklady z domů.
Marián Novotný2014-06-10 10:59:12
Nechci být zlý, ale připadá mi to trochu jako výstřel do tmy, jak už je to u nového pana ministra poměrně obvyklé. Zavání mi to tak trochu "starými dobrými časy." Pamětníci si zcela jistě dobře vzpomenou, jak "chunou" a vyváženou stravu jsme museli jíst. Nepopírám, že dnešní mladá generace se stravuje nezdravě, nemyslím si však současně, že škola je tím místem, kde bychom je to měli učit "násilnou formou."
Neznámý uživatel2014-06-09 10:29:59
Myslím si, že již bylo načase. Děti opravdu mají velmi nezdravé stravovací návyky a bylo by potřebné s nimi postupně pracovat na změně jejich jídelníčku. Mám však velkou obavu, že to zřejmě nepomůže, neboť děti se samozřejmě nestravují pouze doma. A zabránit tomu, aby nejčastější návštěvou o víkendu s rodiči byla návštěva McDonaldu, je zřejmě nereálné.
Mgr. Dalibor Fusek2014-06-08 22:21:03
Nový pan ministr si jako jedno ze stěžejních témat po svém nástupu vytýčil změnu stravovacích, ale i dalších zdraví prospěšných návyků českých žáků. Zajímalo by nás, do jaké míry máte z danou situací (např. školní automaty, školní strava, pohyb dětí) své vlastní zkušenosti. Také by nás zajímalo, zda Vy sami považujete dané téma za natolik podstatné, že je mu věnováno tolik pozornosti.
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.