Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Chyba v testech Cermatu (30.4.2018-6.5.2018)

Neznámý uživatel2018-05-25 17:56:22
On ještě Zika neodstoupil? Že se nestydí.
Neznámý uživatel2018-05-17 13:10:47
Kdyby šlo jen o Cermat.
Neznámý uživatel2018-05-09 13:51:29
DOPORUČUJI. http://www.pedagogicke.info/2018/05/jiri-zlatuska-kdyz-hlupaci-testuji.html
Neznámý uživatel2018-05-07 11:48:31
Takové chyby by se stávat neměly, ale každopádně, nechápu, jak mohly školy zveřejnit výsledky PZ, když podle správního řádu, musí dát prostor k nahlédnutí do spisu před zveřejněním výsledků. Avízovaný čas byl 12:00 hod., poté se musely výsledky zpracovat, přičíst body, které uděluje ZŠ a dát rodičům prostor k vyjádření se k podkladům, takže by teoreticky neměly být výsledky zveřejněny před 19 hod. A to už Cermat poslal jména žáků, kterých se tato otázka týkala. Takže pokud školy dodržely správní řád, neměly by být chyby v pořadí žáků.
Neznámý uživatel2018-05-02 09:17:41
Když si uvědomím, kolik žáků, kteří se ve škole jevili jako líní, průměrní, někteří podprůměrní, bez zájmu, dnes potkávám jako úspěšné pracovníky, odborníky, připadá mi to všechno jako výsledek obzoru mezi kabinetem a třídou. Základní chyba je v tom, že se přestalo pořádně učit a hlavní je zábava. Přestala se pěstovat paměť, představivost, všechno je po lopatě a hlavně zábavně. Proto vznikají složité systémy testů, maturit a živí se na tom spousta lidí, u špatně postaveného domu leštíme střechu. Znak doby. Včera byla reportáž o populárním modelu mamuta v brněnském muzeu Anthropos. Vsadím se, že před 60 lety paleontolog dodal nákresy, šikovný truhlář udělal konstru, sochař na to naplácal sádru, nalepila se koudel, paleontolog to schválil a bylo hotovo. Dneska by to byl projekt s účastí Evropské unie, s projektovým týmem, koordinátory, výběrovým řízením, následnými žalobami zpochybňujícími jeho výsledek, živily by se na tom desítky lidí a trvalo by to tři roky. Tak je to se vším. Ztratili jsme rozum.
Neznámý uživatel2018-05-01 07:05:57
Opět pravopisné chyby ředitele Cermatu v dopisech ředitelům škol!!!
Neznámý uživatel2018-04-30 13:29:28
Chybu udělá každý, této mohl Cermat lehce předejít:
1) kdyby netajili do poslední chvíle klíč správných odpovědí a zveřejnili ho už třeba v úterý 24.4. Na tu chybu by je veřejnost včas upozornila PŘED ZEVŘEJNENÍM pořadí studentů u přijímaček.
2) kdyby do testů nedávali zbytečné "chytáky", které potřebuje pár gymnázií s velikánským převisem (Praha, Brno,...) a nechali tam normální úlohy. A ty gymnázia s velkým převisem zájmu nechť si udělají svoje supertěžké přijímačky navíc - zákon jim to dovoluje.
Lucie Polívková2018-04-30 07:17:00
Říká se, že každý má právo na omyl...., ale v tomto případě, kdy chyba rozhoduje o bytí či nebytí žáků na studiu, je to neomluvitelné!!!!
Zkuste chybovat ve vyplňování nesmyslných tabulek, ukřižují vás!!"!
Mgr. Dalibor Fusek2018-04-29 17:32:24
V jednotných přijímacích zkouškách na osmiletá gymnázia byla chyba. Týká se ohodnocení jedné úlohy v testu z českého jazyka a literatury. Zajímalo by nás, jak se na tuto kauzu díváte Vy?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.