Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Naděje a očekávání spjatá s nástupem nového ministra školství (3.2.2014-9.2.2014)

Neznámý uživatel2014-02-14 11:30:34
Byla bych ráda, aby bylo přehodnoceno šestileté funkční období ředitelů škol. Myslím, že není vůbec motivující se do něčeho pouštět, když ředitel školy nemá žádné jistoty o svém budoucím působení ať už jako ředitel, či učitel ve škole.
Mgr. Dalibor Fusek2014-02-05 09:35:44
Zajímalo by mne, paní kolegyně, jaká je Vaše představa ohledně "kvality" státní maturity? Myslíte tím zvýšení náročnosti? Již nyní máme 20 % žáků, kteří neuspějí? Anebo rozdělení žáků na více skupin (např. gymnázia, SOŠ a SOU) a sestavit jím více verzí maturit? To by bylo i logické, mám ovšem dojem, že by to i zvýšilo finanční nároky, což určitě nechceme. V žádném případě s Vámi nepolemizuji, jen by mne zajímaly podrobnosti. Moc děkuji a přeji příjemný den. :)
Neznámý uživatel2014-02-05 08:57:23
Přála bych panu ministrovi, aby se ve funkci udržel aspoň tak dlouho, aby vůbec mohl něco měnit. Myslím, že by se měl znovu zamyslet nad smysluplností státních maturit - ze slibované garance kvality nezůstalo skoro nic, zejména maturita z ČJL je jednoznačná degradace. Zárukou jakési kvality vzdělání jsou pouze zodpovědní učitelé, kteří učí, co považují za důležité, nejen to, co potřebují k maturitě - tzn. skoro nic. Bylo by dobré zvážit zbytečně vyhozené miliony za organizaci MZ. a ještě jedna poznámka - povinný druhý cizí jazyk na ZŠ je opravdu velký nesmysl. Přeji hodně sil.
Neznámý uživatel2014-02-04 13:51:02
No, jsem opravdu zvědavý, co nám tu ta nedefinovatelná směsice předvede. Vláda, která nemá jednotné názorové hledisko prakticky na nic, se dle mého názoru nemůže shodnout ani na oblasti školství. Na jedné straně komerční přístup a na straně druhé rozhazovačný, mohou stvořit leda chaos. Ne, že bych byl výrazným zastáncem předchozí vlády, přesto si myslím, že měla alespoň na školství jednoznačný pohled (i když se nemusel někomu líbit). Děsím se věcí budoucích.
Marián Novotný2014-02-03 08:10:24
Od pana ministra očekávám především jednoznačné vyjádření, co považuje za priority a kdy je míní realizovat. Doposud jsme od pana ministra mohli slyšet nepřeberné množství plánů, avšek bez jasného určení kdy, jak a za co je bude chtít realizovat. Celkově panu ministrovi přeju hodně štěstí, ale obávám se, že se o jakékoliv kvalitativní zlepšení v resortu jednat nebude. Rád bych se ovšem mýlil.
Mgr. Dalibor Fusek2014-02-03 07:42:01
Dne 31. ledna 2014 jmenoval nový premiér ČR Bohuslav Sobotka do své funkce pana Marcela Chládka, jakožto dalšího z ministrů školství, mládeže a tělovýchovy. Nás by pak velmi zajímalo, jaké zásadní kroky od pana ministra očekáváte, jak byste si představovali jeho funkční období a vůbec vše, co je s touto osobou spjato. Připojte se tedy k naši diskuzi, Vaše názory jsou velmi vítány.
Středa 24.04.2024, svátek má Jiří


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.