Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Neučitelé ve školách (3.7.2017-16.7.2017)

Neznámý uživatel2017-07-15 10:30:39
Ono se po volbách někdy něco ve vzdělávání změnilo k lepšímu?...
Neznámý uživatel2017-07-11 09:21:13
Doufám, že se po volbách něco změní k lepšímu. Ti, co rozhodují opravdu jsou odborníci na svém místě!!!
Neznámý uživatel2017-07-10 12:44:55
Ale ministryně Buzková dala tenkrát do zákona povinnost pedagogické kvalifikace jen proto, aby měla argument pro požadované zvýšení mezd učitelů na 130% průměrného platu. Praktikům bylo od počátku jasné, že to nemůže fungovat a zvláště odbornému školství to přinese řadu problémů. Proto také byla tenkrát účinnost odložena na neurčito. Po zavedení této povinnosti se velmi rychle ukázalo, že je potřeba změny.
Dnes se stejným argumentem dosažení 130% průměrného platu zdůvodňuje zavedení kariérního řádu - daleko horšího a byrokraticky komplikujícího opatření. Místo aby se plošným zvýšením platů dosáhlo toho, aby si ředitelé mohli kvalitní učitele vybírat a podporovat. To žádný systém či řád neudělá.
Ale třeba má většina poslanců rozum a zbytečnost kariérního řádu pochopí a odmítne.
Neznámý uživatel2017-07-10 11:21:14
V tom se shodnou asi všichni ....
Neznámý uživatel2017-07-10 10:12:16
Vážený(á), asi si nerozumíme.Vám se snad zdá, že legislativní změny v oblasti školství (i v oblastech jiných) tvoří lidé, kteří to berou jako podnikatelskou příležitost? Myslíte, že školství potřebuje pro svůj zdárný běh "92 novelizovaných právních předpisů (261 jednotlivých novel) a celkových 2640 novelizačních bodů a řadu doposud neschválených právních předpisů, jejichž nabytí platnosti se očekává právě v průběhu příštího školního roku"? Kdyby MŠMT vytvořilo za peníze daňových poplatníků něco "smysluplného", tedy kvalitní legislativní předpisy, které by nevyžadovaly stovky novel a novelizačních bodů, tak to bych byl první, kdo by na to, jak píšete, neřekl ani slovo. V pohledu na neschopnost státní správy se snad shodneme.
Neznámý uživatel2017-07-07 18:03:48
No nevím, kdyby tak MŠMT vytvořilo za peníze daňových poplatníků něco podobného, tak by nikdo neřekl ani slovo. Je to spíše naopak. Neschopnost kohokoliv ze státní správy indikuje možnosti podnikatelů. A co je na tom prosím Vás zlého? Pryč jsou doby, kdy někjaký páprda na ministerstvu řekl "svaté slovo". Dokud budou lidé v samotném školství neschopni takovéto věco tvořit, vždy sde najsou lidé, kteří to vezmou jako podnikatelskou příležitost. A to nejsou žádní šmejdi ani paraziti. Naopak.
Neznámý uživatel2017-07-07 11:55:03
Promiňte, že trochu odbočím. Zaujal mne text na jiném místě:
"Naše publikace "Co je nového ve školské, pracovněprávní a jiné legislativě ovlivňující chod škol ve školním roce 2017/2018 ve srovnání s rokem předchozím - UCELENÝ PŘEHLED A PODROBNÝ POPIS VEŠKERÝCH NABYTÝCH LEGISLATIVNÍCH ZMĚN V OBLASTI ŠKOLSTVÍ ZA POSLEDNÍ ŠKOLNÍ ROK CO NÁS ČEKÁ“ Vám přináší přehled toho, co nás čeká v příštím školním roce. Příslušná publikace nabízí soupis veškerých 92 novelizovaných právních předpisů (261 jednotlivých novel) a celkových 2640 novelizačních bodů, které se týkají oblasti školství. Současně naše publikace obsahuje i přehled doposud neschválených právních předpisů, jejichž nabytí platnosti se očekává právě v průběhu příštího školního roku.
Nejde o publikaci samou, ta je sepsána určitě v dobré víře a s dobrým úmyslem. Jde jen o obsah, který se v ní řeší. Šmejdi a paraziti přisátí v "oblasti školské legislativy" se holt činí!
Neznámý uživatel2017-07-06 07:30:59
A když jim to odborníci říkali ....
Mgr. Dalibor Fusek2017-07-04 10:10:55
Deset let trvalo, než se politikům podařilo prosadit nařízení, podle kterého musí mít každý kantor pedagogické vzdělání. Zákon začal platit v lednu 2015. Po dvou letech je ale zřejmé, že se po volbách jeho přísné kontury změní. Zajímalo by nás, co si o tomto myslíte Vy?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.