Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít


EDITACE A PROPAGACE ŠKOLY JE A VŽDY BUDE ZCELA ZDARMA. VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE NA NÁSLEDUJÍCÍM ODKAZE.

Základní škola a mateřská škola Heřmánek

: 71341293Zřizovatel: Soukromý
Webové stránky: http://www.prorodinu.cz/skola
Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Praha 8
Obec: ---
Email: info@prorodinu.cz
Telefon: 724692084
Odkaz na prezentaci školy: Informace o školce, možnost přihlášky najdete na www.prorodinu.cz.
Můžete se připojit k naším komunitám na
Google + https://plus.google.com/communities/105816801330142986413
či na Facebooku Základní škola Heřmánek.

Možnost vzdělání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami

Naše škola je určena pro nadané a šikovné děti. Ale pro nás je okruh dětí, které nalézáme v této skupině širší než je běžné. Některé z nadaných dětí mají jisté obtíže, grafomotorické, dyslextické. Určitým dětem z této skupiny umíme pomoci být ve školním vzdělání úspěšnými a najít jejich nadání. Velmi rádi a úspěšně integrujeme děti cizinců, často se začáteční pomocí asistenta. Již jsme úspěšně integrovali děti s Aspergerovým syndromem a mírným pásmem autismu s asistentem, vždy jedno v naší třídě.

Možnost školního stravování

Škola v Ládví má školní výdejnu jídelnu. Nabízíme také možnost zajištění dopoledních svačin, především díky spolupráci s akcí Mléko do škol. Vaše dítě si může za dobrou cenu koupit ve škole mléko, joguty a další součásti svačiny každý den. Škola je zapojena do projektu Ovoce do škol, kdy dvakrát měsíčně dostává každé dítě zdarma ovoce.

Možnost zájmového vzdělávání

Náše vyučování je dohodou mezi rodiči a školou rozšířeno o hodinu každý den, v celně školného. Tento rozvoj má za cíl rozšířit možnosti kompetencí, které se děti ve škole naučí. Jedná se o doplnění dramatické výchovy, etickou výchovu, rozšířené hodiny anglického jazyka a hodiny přírodovědných pokusů. Vedle toho organizujeme další kroužky a kluby - sportovní, filatelistický, výroba šperků, keramika, školní kapela, elektonický kroužek. Připravujeme v budoucích letech divadlo, anglickou konverzaci a práce se dřevem.

Termíny zápisu

Zapisujeme děti během celého školního roku.
Od ledna otevíráme novou třídu mateřské školy.

Dny otevřených dveří

Školku Vám ukážeme na požádání.

Popis

Naše škola je velmi odlišná. Třídy jsou tvořeny maximálně 12 - 14 žákx. . Naše škola podporuje vztahy mezi dětmi a učitelem a vytváříme prostředí respektu pro všechny ve škole. Vztahy v naší škole jsou bližší než na ostatních školách. Ve vyučování používáme řadu tvořivých metod, některé prvky Montessory pedagogicky, dramatickou výchovu. Používáme vlastní systém výuky matematiky s řadou pomůcek. Přírodní vědy doplňují pokusy každý týden. Vzdělání probíhá velmi často skupinově, ale také s indivdiduálně. Důležitou součástí naší školy je tvořivost ve vyučování matematiky i českého jazyka, ale také ve výuce uměleckých předmětů jako je dramatická výchova, hudební či výtvarná.

Adresa

Rajmonova 1119, Praha 8

Úterý 23.04.2024, svátek má Vojtěch


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.