Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


První měsíc s novým financování regionálního školství (3.2.2020-9.2.2020)

Neznámý uživatel2020-03-12 00:00:03
Prosím, opravte v nadpise na ...financováním..., nedá se na to koukat.
Děkuji a dobrou noc.
Neznámý uživatel2020-02-15 18:52:51
2020-02-12 00:28:11 Naprostá pravda. Učitele některých odborných předmětů na SŠ prostě neseženete. Tedy takového, co není zoufalec, který to, co má učit, pořádně neumí, ale nezbývá mu nic jiného. V mém oboru se už léta schází stejný tým lidí z různých škol a všem je nám kolem 60. Je zajímavé, že máme pořád nápady, pořád invenci a kupodivu i chuť se učit, ale kdyby někdo z nás odpadl, nastane problém.
Neznámý uživatel2020-02-12 00:28:11
K předchozímu komentáři. Neééé? A co např. naprostý nedostatek MŠ, nedostatek fyzikářů, matikářů či chemikářů na ZŠ nebo např. učitelů odborných předmětů na SŠ atd. A nebo - citace z nějakého článku: "Zatímco před dvěma lety chybělo v ČR kolem 300 000 řemeslníků, nyní je to přibližně 400 000."
Nové financování vše zachrání.
Pane, jste kliďas, na ministerstvo s Váma.



Zatímco před dvěma lety chybělo v ČR kolem 300.000 řemeslníků, nyní je to přibližně 400.000.
Neznámý uživatel2020-02-11 11:58:05
Ještě uvidíme. Co je však potěšující, že žádná mnohými avizovaná katastrofa nenastala.
Neznámý uživatel2020-02-05 08:26:15
Zatím nejde mít názor, nevíme, kolik bude na jídelny, kolik na inkluzi. Jen si lámu hlavu nad tím, jak nové financování pozná, že personální situace a tím tarifní mzdy zaměstnanců mohou být každý měsíc jiné, a to i dost jiné (dlouhodobá nemocnost, mateřské, výpovědi (ano i tací jsou učitelé, že po té zásadní a neuvěřitelně pozitivní revizi platů, odcházejí), odchody dětí a příchody dětí vedoucí k nutnosti třeba rozdělovat třídy a atd.). Jak financování počítá se situací, kdy děti se SVP dostanou asistenta pedagoga, naplánuje se dle toho personálně rok a za dva měsíce jsou ty děti pryč? No jo tak to asi musím ty asistenty propustit a hle za dva měsíce nám přijdou jiné děti s asistentem pedagoga, tak jim seženeme jiné asistenty a ty po měsíci propustíme, protože i ty nové děti zmizí. No nebudu ještě nadávat, až průběh roku ukáže, ale mám z toho pocit jakéhosi amatérského šlendriánství, jako ostatně vždy v případě MŠMT.
Mgr. Dalibor Fusek2020-02-03 17:24:02
Je tomu cca měsíc, co se rozběhlo nové financování regionálního školství. Je sice předčasné samotný systém hodnotit, zajímaly by nás však Vaše první postřehy k dané novince. Při porovnání s předchozím systémem, jak se Vám nové financování jeví?
Čtvrtek 25.04.2024, svátek má Marek


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.