Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Testování ve školách (12.4.2021-18.4.2021)

Neznámý uživatel2021-05-21 09:40:47
Správně. Nevolte ty, co zklamali, volte ty, co teprve zklamou!
Neznámý uživatel2021-05-01 12:23:00
To, že se musí ve školách vyrábět improvizovaně na poslední chvíli jakési stojánky pro testování, ukazuje, jak byla příprava odbyta. Inu trapnost nade vše. Vláda má školství jako antiprioritu. Jako již pedagog ve výslužbě pouze navrhuji: nezapomínat a NEVOLIT, NEVOLIT všechny ty, co zklamali.
Neznámý uživatel2021-04-27 10:23:30
Píši za MŠ - zdá se nám, že s testováním mají problém někteří dospěláci. Děti (i naše předškolní), když se dobře připraví, vše se jim vysvětlí, zvládají vesele samy. Rodiče jen dohlíží (jen ti přecitlivělí se chtějí dětem šťourat v nose sami). To samé je s rouškami. Po několika vynucených karanténách na podzim jsme zavedli roušky. Problém mělo zpočátku spíš pár rodičů, děcka jsou skvělá, bez problémů jsme roušky během dne vyměňovali, aby děti neměly roušky vlhké. Použité ukládaly zvlášť do sáčku, pokud neměly jednorázové, nosily si je domů vyprat. Zpočátku jsme měli problém my - učitelky - abychom vše provozně a hygienicky zvládli, ale brzy jsme to zvládly. I některé děti s PAS se podařilo naučit (i když ne hned) dezinfikovat ruce a nosit roušku. Chápu, že toto ale není zcela možné u dětí dvouletých a mentálně postižených. A naše zkušenost - letos se velmi snížila nemocnost. Nejen, že si rodiče netroufli vodit hodně nemocné děti do MŠ, ale ani ti méně nachlazení na sebe neprskali. A to bylo fajn. Každá učitelka MŠ může dosvědčit, jak často nás děti dovedou "osprchovat" při kýchání a kašlání.

Neznámý uživatel2021-04-26 15:31:48
Nesouhlasím s tím, aby učitelé nesli zodpovědnost za vyhodnocování antigenních testů. Není to práce ani zodpovědnost učitelů, mají své práce dost! Smysl mají PCR neinvazivní testy vyhodnocené profesionály a vláda měla dost času to zajistit. Chodím kvůli tomu do školy s odporem a vedení mi nabídlo, že mě nahradí jiným učitelem, neboli hodíme to na kolegu! Tak to tedy není řešení! Napsala jsem na všechny strany a překvapilo mě, že jediná paní Valachová reagovala a hlavně jak.. No prý už ta distanční výuka trvá dlouho tak není divu, že už jsem psychouš a to se projevuje tím, že s VŠCHT neumím vyhodnotit antigenní test. Ona si prý taky doma testuje rodinu a nic na tom není! No tak jo,jsem sama psychouš , nebo je nás tu víc ? Já abych se necítila tak blbě a přezodpovědně sama. Díky.
Neznámý uživatel2021-04-25 16:16:54
S těmito testy = nesmysl a vyhozené finance.
Neznámý uživatel2021-04-21 09:26:59
Ráda bych viděla někoho z ministerstva jedno ráno ve školkách. To je fakt zážitek a teď ještě dostaneme Singclean testy. kdo nezažil neuvěří a kde na to brát lidi? I testovaný personál pak celý den v respirátoru a zákaz zpěvu v mateřské školce, kam ještě toto všechno zajde? A teď rozvolníme, pustíme všechny a bez testů. Kocourkov. Všechno hozeno na vedení škol.
Neznámý uživatel2021-04-21 05:37:47
S tím, jak je nastaveno testování nesouhlasím. Pokud testovat, tak jedině PCR testy ze slin v testovacím centru. A pak žáci bez roušek.
Neznámý uživatel2021-04-16 20:31:43
Jak si o tom můžu něco myslet, nejsem epidemiolog a apriorní nedůvěra ke všemu, co kdo nařídí, mě míjí. Asi nejsem správný Čech. Snad tomu ti lidi rozumějí, ne? Mně spíš vadí, jak uhýbáme povinnosti napnout všechny síly v krizové situaci. Ano, prvňáci jsou problém, podobně odborný výcvik, ale proč řešit středoškoláky - maturanty? On jim někdo zakazuje studovat? Kdo chce, dohoní potřebné "praktické " dovednosti strašně rychle. Žáci pořád čekají, že je "někdo něco naučí", to nejde! Oni se musí chtít učit. Kdo chce, ten může.
Neznámý uživatel2021-04-15 11:42:56
I když se mi to nelíbí, je to zřejmě věc nezbytná. Chvála Bohu, že se alespoň pomalu vracíme do škol.
Mgr. Dalibor Fusek2021-04-13 14:26:09
V souvislosti se znovuotevřením škol vyvstala těmto školám nová povinnost, a to dohled nad testováním žáků a pedagogů. Zajímalo by nás, co si o tomto myslíte, případně, jaké jsou Vaše prvotní zkušenosti s průběhem tohoto testování?
Středa 24.04.2024, svátek má Jiří


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.