Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít


Získejte doktorát z pivních věd "PvDr." na Fakultě pivních věd Rožnovského pivovaru!

autor: Tomáš Kupčík - Všechny články autora

Co Vás čeká?



Chcete získat doktorát z pivních věd? Toužíte se honosit titulem PvDr.  (Doctoris Cervisiam)? A co si po závěrečné zkoušce dopřát koupel v horkém černém pivu?



Valašská královská univerzita společně s Rožnovským pivovarem jako jediní v ČR právě otevírají Fakultu pivních věd. A pozor, počet studijních míst je limitován!



Zveme Vás k doktorskému studiu pivních věd do míst, kterých se lidská ruka dotýkala již za Přemysla Otokara II. – do  Rožnovského pivovaru, na jehož pivovarském dvoře se již čtyři roky, po více než 60 letech nucené odmlky, opět rozlévá vůně sladu.



Díky tomuto studiu se od našich sládků-profesorů dozvíte vše, co jste o pivu kdy chtěli vědět.  Čeká Vás výklad o historii piva, získáte vědomosti o teorii výroby piva, máme pro Vás přichystány praktické ochutnávky piva, slepé testy piv, srovnávací testy, čichové testy a mnoho dalších zajímavostí ze světa piva, včetně zhlédnutí filmu.  Dozvíte se také, v čem je každé pivo originální a jaké jsou podstatné rozdíly mezi technologiemi velkých a malých pivovarů.



Naučíte se čepovat pivo do kryglu a pokud budete chtít, tak si stočíte i svou první lahev.



Náš pivovar se pyšní širokým sortimentem vařených piv – od klasických nefiltrovaných a nepasterovaných ležáků, až po vysokostupňové pivní speciály.



Při zahájení studia dostanete index.  Zápočty je nutné získat, abyste byli připuštěni ke složení závěrečné zkoušky formou zábavného teoretického a senzorického testu, což je předpokladem obdržení doktorského titulu.  Po úspěšném ukončení studia obdržíte pivovarský index se zhodnocením vašich testů a univerzitní diplom o absolvování rožnovské Fakulty pivních věd s titulem Doktor pivních věd „Doctoris Cervisiam“(PvDr).



Studentem Fakulty pivních věd se může stát každý člověk starší 18 let bez rozdílu pleti, pohlaví, sexuální orientace, náboženského vyznání, státní příslušnosti či duševní vyspělosti, který má rád dobré pivo.



Všechny druhy piv z naší denní nabídky můžete ochutnat v neomezeném množství, avšak jen do prvních příznaků opilosti!



Doba trvání cca 4 hodiny.



http://www.lazenskeslevy.cz/sleva/525da0fbac3b4/ziskejte-doktorat-z-pivnich-ved-pvdr-na-fakulte-pivnich-ved-roznovskeho-pivovaru


05.12.2014 | Karma článku: 5.18
Středa 24.04.2024, svátek má Jiří


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.