Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Znovuotevření škol (28.3.2021-4.4.2021)

Neznámý uživatel2021-04-07 23:37:00
Citace z novin: "...testovat se budou testy od čínských výrobců Lepu Medical nebo Singclean. Oba dva ale ve studii laboratoře Bioinova dopadly velmi špatně. I při vysoké koncentraci viru ve vzorku dávaly málo prokazatelné výsledky. U nižších koncentrací pak byly negativní."
Pokud je to pravda tak Co k tomu dodat. Zase se na školách šetří? Vrátí se to jako bumerang, bohužel z toho mohou být i mrtví.
Neznámý uživatel2021-04-06 11:51:47
Nacpat do učitelů vakcínu, děti povinně testovat, v krizové situaci se to nesmí s demokracií, nebo spíš s tou parodií na demokracii, kterou tu už léta máme, přehánět. Izrael je stejný východní binec, jako ostatní tamní národy, ale protože mají všichni vojenský výcvik, umí se ukáznit, když je to potřeba. Tady by každý chtěl krizového manažera, který všechno vyřeší, ale hlavně, aby se mu do toho mohlo kecat.
Neznámý uživatel2021-04-05 11:03:36
Mělo by se dokončit očkování všeho personálu, nejen učitelů, protože v MŠ i tento personál přijde do styku s dětmi. Na rozdíl od mnoha kolegyň si myslím, že roušky mělo ministerstvo nechat i u předškoláků. Zase tímto udělali z personálu MŠ "nesmrtelné tety", které nemusí být ze strany dětí chráněné, i když je již nyní prokazatelné, že i děti virus šíří a mnohdy jsou bezpříznakové. Také by mě zajímalo, co se nyní stane s třídami IZS. Možná mi to uniklo. Nyní jsme totiž v situaci, kdy jsme měli provoz pro IZS, ale pokud máme otevřít pro naše předškoláky v počtu do 15 dětí na třídu, tak se do té naší školky už s IZS třídou nevejdeme :-)
Neznámý uživatel2021-03-30 12:15:39
Bude mít kdo učit? Půjdou neočkovaní učitelé do tříd? Jsou učitelé, kteří se registrovali v prvních dnech a dosud nemají ani PIN2.
Přijdou děti do škol? Budou ochotné se testovat a sedět v rouškách?
Co se stane, až rodiče přivedou dítě do školy a nebudou souhlasit s testováním? Budeme děti testovat proti jejich vůli? Myslím, že by ministerstvo mělo vyřešit sporné momenty.
Dagmar Kolářová2021-03-30 08:44:54
12. dubna nebudou dokončeny vakcinace učitelů. Druhá vlna měla zdržení a nyní to nevyjde. Takže teď bych nepospíchal, není kam.
Neznámý uživatel2021-03-30 08:35:02
včera bylo pozdě, víc nemám co dodat
Mgr. Dalibor Fusek2021-03-28 17:32:37
Ministr školství i zdravotnictví avizovali, že nejbližším možným termínem pro znovuobnovení docházky do vybraných druhů škol by mohl být 12. duben 2021. Zajímalo by nás, zda s jejich názorem souhlasíte anebo máte na věc rozlišný názor?
Čtvrtek 25.04.2024, svátek má Marek


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.