Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Hygienický manuál k provozu škol od září (24.8.2020-30.8.2020)

Neznámý uživatel2020-09-08 19:48:32
Vážení přátelé, mě by zajímalo, jaké "závazné postupy" byste vymysleli, kdybyste za ně měli zodpovědnost. Když umíraly stovky lidí na chřipku, nikoho to nezajímalo, novináři to nenafukovali, neplašili, nikdo lidi neupozorňoval, že si mají důsledně mýt ruce (a doma celé tělo, tramvaj smrdí až do další zastávky), mít u umyvadla dezinfekci, nechrchlat druhému za krk a při nachlazení použít roušku. Lidé si zvykli na pohodlí, mají pocit, že mají jakési "právo" neumřít a neonemocnět a že jim ho má někdo (=vláda) zaručit. No, tak zemřeme. Všichni. Chováme se, jako bychom tomu chtěli zabránit. Někdo odejde dřív, někdo později. Někdo v autě, někdo na vir, někdo na zápal plic (s virovým si taky tělo musí poradit samo), někdo na infarkt. Musíme tam všichni. Většina současných nakažených, pokud nejsou nad hrobem a nesklátilo by je do něho cokoli infekčního, má lehký průběh. Morová epidemie taky odezněla a nikdo lidem neříkal, že se mají mejt. Moc bych za to nedal, že brzy budou všechna opatření zrušena, protože se všechno kolem začne hroutit. Nekuřme, nechlastejme, nevymetejme noční pajzly, choďme na vycházky a nelezme po sobě, nejsme Italové ani Španělé.
Neznámý uživatel2020-09-07 09:12:31
Manuál je takový docela zbytečný dokument. Obsahuje samá doporučení a žádné závazné postupy. Takže veškeré nepopulární kroky jsou opět na ředitelích. A pokud se proti tomu rodiče postaví, ředitel nemá žádnou podporu.
Neznámý uživatel2020-09-01 23:50:40
Manuál jako takový je celkem v pořádku, ale poskytnout manuál do DS ředitelům škol a zároveň zveřejnit, je velmi nešťastný a neuvážený krok. Ředitelé škol by měli mít alespoň 24h náskok před veřejností!!!
Neznámý uživatel2020-09-01 10:21:13
Tak aktualizace by mi nevadila, ono se dá těžko předpovědět, co bude zítra, natož za měsíc. Je dost krátkozraké nadávat vládě, že nevěděla, jak se situace vyvine do týdne. Při bezohledném chování lidí, které vidím kolem sebe. Mně spíš vadí, že když se někde řeší distanční výuka, jsou pozváni ředitelé gymnázií a základek. Mě by zajímal názor pana ministra na výuku v oborech, kde žáci potřebují poměrně výkonný počítač pro CNC programování, 3D modelování apod. a řeknou, že ho prostě nemají a nemohou si ho pořídit. V dnešní době rozpadlých rodin, problémů se zaměstnáním docela potíž. Co s nimi? Posílat jim "popisy pracovního postupu"? Co takový odborný výcvik žáků v oborech s výučním listem? Je to asi mimo téma, ale komu to sdělit?
Neznámý uživatel2020-08-31 07:24:00
Vzhledem k situaci tohoto týdne bude manuál opět k ničemu a my se pravděpodobně zase zahalíme do hadrů na obličeji. Dávám tomu den, maximálně dva.................
Neznámý uživatel2020-08-26 13:06:56
O žádné převratné veledílo se nejedná. Už jen proto, že muselo být cca po týdnu aktualizováno.
Mgr. Dalibor Fusek2020-08-22 15:13:40
Dne 18.8.2020 zveřejnilo MŠMT manuál pro provoz škol a školských zařízení ve školním roce 2020/2021 vzhledem ke COVID-19. Nás by zajímalo, jak tento manuál hodnotíte?
Čtvrtek 25.04.2024, svátek má Marek


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.