Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Bezplatné testování učitelů na koronavirus (30.11.2020-6.12.2020)

Neznámý uživatel2021-01-06 12:40:00
Reaguji na téma tři hodiny bez mobilu. Názor. Rodič nechá dítě hrát hry na telefonu jak je libost dítěte. Když se má učit distančně, má námitky, že se nesoustředí. Stejné dítě, stejný telefon. Není odmítavý postoj zakután v odmítání učit se cokoliv, co mně není po chuti? Hru se naučí za pár chvil, stejně by se mohlo naučit například sčítání. Ale musely by chtít obě strany. Rodiče, dítě.
Neznámý uživatel2020-12-27 13:00:12
Já myslím, že zelené matky, odmítající desítky let prověřené očkování, se do tohoto nevyzkoušeného rizika vrhnou po hlavě. Kvóty budou naplněny.
Neznámý uživatel2020-12-20 10:57:10
Mateřské školy se svými zaměstnanci jsou naprosto bez zájmu MŠMT nás jakkoliv ochránit. Nezaznamenali jsem ani pokus a dobrou vůli aspoň minimální pomoci pedagogům v MŠ, např.snížení stavu děti tím, že by se děti nepracujících rodičů, matek na MD a RD nechaly doma. Nevidím jediný smysluplný důvod se nechat testovat a rozšťourat si nos. Snad jen kvůli nějaké statistice? A proč jen pedagogové? Ve školkách nepracuje nikdo jiný, kdo přichází do styku s dětmi a rodiči? Pro ty, co o tom rozhodují a přitom tuto práci absolutně neznají! Kuchařky nalévají polévku,rozdávají dětem jídlo. Jsou v blízkém kontaktu! Uklízečky nejen že se starají o úklid a pořádek, ale denně pomáhají dětem s oblékáním před i po vycházce, před spaním, obzvláště jsou-li v MŠ děti pod 3 roky! Ale na ně už se nemyslí vůbec. Testovat jsme se nenechali. Je to pro momentální stav, ale za chvíli, cestou do práce se nakazit mohu, nebo při styku s rodiči, o dětem, které jsou přenašeči, ani nemluvím. Když už se nakoupily testovací sady, tak ať se využijí, že? Tak tedy bez nás.
Neznámý uživatel2020-12-09 14:47:09
No nechat se otestovat a za deset minut to chytit, i tak možno.
Neznámý uživatel2020-12-02 08:51:28
Nikam nejde žádný pedagog z naší MŠ. Zůstali jsme úplně na okraji zájmu a pomoci. Vidíme smysl v testování na protilátky, ale nechat si rozšťourat zbytečně nos půjdeme, až budeme mít příznaky, nebo s někým pozitivním přijdeme do styku, což v případě dětí stejně nevíme.
Neznámý uživatel2020-12-01 09:38:05
Nikam nejdu, ještě bych to chytl. Při mé tělesné sešlosti bych rozhodně nebyl bezpříznakový:)
Mgr. Dalibor Fusek2020-11-29 15:49:02
Plán ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) na testování učitelů na covid-19 vyvolává u velké části samotných pedagogů skepsi. Už teď je jasné, že spousta učitelů se testovat nenechá. Zajímalo by nás, co si o tomto kroku pana ministra myslíte Vy?
Sobota 27.04.2024, svátek má Jaroslav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.