Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Stávající podoba zápisů do ZŠ (9.2.2015-15.2.2015)

Neznámý uživatel2015-02-16 10:50:47
Přidávám se k posunutí termínu zápisů na duben, nejen kvůli zralosti dětí, ale i pozdějšímu šetření pedag.psych. poraden. Došlo by ke koordinaci zápisů do ZŠ a MŠ - Což by bylo dobré vzhledem k znalosti počtu dětí s odkladem školní docházky a tutíž k znalosti volných míst pro nově přijímané děti do MŠ.
Neznámý uživatel2015-02-16 08:42:42
Myslím si, že bylo vhodné posunout termín zápisu až např. na duben. Děti udělají velký pokrok.
Neznámý uživatel2015-02-13 14:58:57
Pro neznámého uživatele 2015-02-12 15:32:45. Je mi jasné, že někdo se může během toho, co se pokouší učit, i zbláznit. Nebo se stát mentálně opotřebovaným. Jako se to stalo vám. Pokud bylo vůbec něco k opotřebování už od začátku :-). Jestli nerozumíte psanému textu, nechápu možnost, že jste něčím kolegou.
Neznámý uživatel2015-02-12 15:32:45
To už mi připadá absolutně směšné. V našem školství se usídlila skupina (a mám pocit, že je totožná se skupinou lidí, kteří nastupovali ještě za bolševika), která místo toho, aby se chytla za nos, co za bláboly tady učili a nakrmili tím celou generaci, vychovali z těchto lidí Putinovy pohůnky a osoby bez vlastního názoru, tak tato skupina neustále hledá jádro problému v RVP, ŠVP a dalších strategiích. Drazí kolegové, chyťte se za nos. Jestliže se odmítáte vzdělávat a tím jdete příkladem mladé generaci, co tak asi očekáváte od nich? Vždyť oni vidí, jak jednoduše se dá proplout a vždy se na někoho anebo něco vymluvit.
Neznámý uživatel2015-02-11 12:13:22
Domnívám se, že opět narážíme na problém rozvráceného jednostného školského systému. Politici prosadili jeden zásadní nesmysl, a to je RVP, poražmo ŠVP v podobě, jakou známe. Je to cesta k úplnému znehodnocení jednotnosti a rovnoprávnosti vzdávání. S tím souvisí různé "výběrové" základní školy a s tím související "výběrové zápisy"... Je třeba ještě dalšího komentáře?
Neznámý uživatel2015-02-10 07:44:06
To já bych se šla raději zabývat tím, jaká je úroveň některých vysokých škol - viz aféra s UJAK. Mám kolem sebe spoustu lidí, kteří studují VŠ, i když měli problém na SŠ. Já jsem na magistra studovala denně 5 let, oni max. 1x týdně také po dobu 5let....a k tomu do práce, děti, rodina...To je něco, co mě irituje ve školství momentálně nejvíc.
Neznámý uživatel2015-02-09 13:22:00
Zápisy do 1-tříd jsou především organizovány ve velmi nevhodnou dobu. Předškolní děti za dalších 7-8 měsíců udělají obrovský pokrok. Takže vlastně tyto zápisy jsou pouze orientační. Takže úvaha o sjednocení zápisů je dle mého názoru bezpředmětná.
Neznámý uživatel2015-02-09 07:19:50
Oceňuji především pokus MŠMT o určité sjednocení těchto zápisů, kterého jsme byli v nedávné době svěsky.
Mgr. Dalibor Fusek2015-02-08 20:44:19
Zajímal by nás Váš názor ohledně stávající podoby zápisů do ZŠ. Souhlasíte s jeho aktuální podobou anebo byste navrhli nějaké zlepšení tohoto stavu, případně jeho celkovou reformu?
Sobota 20.04.2024, svátek má Marcela


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.