Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Podpora technického a přírodovědného vzdělávání (24.10.2016-30.10.2016)

Neznámý uživatel2016-11-01 11:58:38
Technické i přírodovědné vzdělávání již podporovány jsou. Bohužel naprosto špatně. Je životně nutné naprosto změnit vzdělávací strukturu. Jsme jako v 80. letech min. století, jen se kupují chaoticky nová zařízení a přístroje a nazývá se toto podporovou....Ale to je na dlouhé povídání.
Neznámý uživatel2016-11-01 07:49:59
Ano, inteligentní technici jsou ideál, ale zatím firmy volají po těch dělnících, kteří se postaví k mašině a dělají. Takže tam směřuje podpora.
Neznámý uživatel2016-10-31 10:25:40
Je třeba si uvědomit jednu věc. Kvalitní zaměstnanec technik není klasický dělník a skladník jak ho známe z filmů z 50.let. S rozvojem robotiky a ICT budou potřeba inteligentní technici schopní techniku ovládat a šikovní lidé ve službách.
Tam musí směřovat podpora!
Neznámý uživatel2016-10-30 12:50:03
Určitě podporovat přírodovědné a technické vzdělání, jsou přece základem pro dnešní (i kulturní) úroveň žití. Nadbytek humanitně orientovaných jedinců nás nenasytí, nevyléčí, nepostaví dům, neodveze do práce, nezajití teplo v domě a přívod vody, neopraví PC... Bez techniků, přírodovědců ale i zemědělců prostě naši stávající filosofující žáci nebudou mít co jíst, protože se nenaučili tvořit ani pracovat s lopatou či vrtákem. Často jsou schopni jen požadovat svůj komfort, mají přece svá práva ....
Neznámý uživatel2016-10-24 17:46:53
Podpora technického vzdělávání - nebo výchova armády dělníků a skladníků? Kdyby to aspoň bylo opravdu technické VZDĚLÁVÁNÍ - zkusili jste někdy učit současné učně? To je pane "vzdělávání". A ti pologramotní "vzdělanci", kteří odcházejí... Já bych se spíš zabýval tím, proč základní školy opouští stovky dětí, které neumějí a nechtějí umět doslova nic. A nejméně ze všeho se něčemu učit.
Neznámý uživatel2016-10-24 17:04:45
Vzhledem ke struktuře české ekonomiky zcela jistě ano ..... podporovat
Mgr. Dalibor Fusek2016-10-24 07:24:48
Zajímalo by nás, zda má v tuto chvíli stále význam podporovat technické a přírodovědné vzdělávání anebo se dané období již přežilo a má význam podporovat jinak zaměřené vědy případně nepodporovat žádné?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.