Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.

Stávka učitelů (27.8.2017.3.9.2017)

Neznámý uživatel2017-09-11 10:54:58
Stávka v českých podmínkách a poměrech nemá smysl. Proč? No protože se bude max. jednat o jeden den (ani tomu nevěřím). Spíš to bude opět jen jakoby upozornění delikátní formou na problém. A ten problém všichni znají. Smysl by mělo 14 dní, měsíc, razance jako ve Francii, ale to u nás nepřipadá v úvahu. V Čechách nikdy žádná stávka ve školství smysl neměla. Bohužel odbory za 30 let nic nevybojov. a ani nevybojují, protože zkrátka školství není ničí prioritou. To jsou jen žvásty. Já budu stávkovat jinak. Já těm smradům (političtí činitelé), co za to odpovídají nyní a odpovídali minulých 25 let nedám hlas při volbách. Třeba se přidá více lidí a třeba pouze demonstrativně dáme hodně procent stranám malým a jakoby ten hlas vlastně zahodíme. A já stávkuji během těch let jinak. Pracuji dle velikosti své mzdy a tím mně zbyde čas chodit odpoledne dělat po bytech podlahy a když si nějaký pitomec vymyslí kravinu jako byla tvorba ŠVP, tak to zkrátka udělám tak aby vlk se nažral a koza zůstala celá - prostě do odbudu. Smysl to pak má nulový. Bohužel to stojí nějaký čas. Ten já nemám, ten potřebuji na přípravy a vydělávání peněz bokem.
Neznámý uživatel2017-09-10 06:48:31
Souhlasím se stávkou, ale takovou, že se opravdu školy zavřou.
Neznámý uživatel2017-09-09 09:10:04
Já jsem pro. Jsem ředitelka mateřské školy a moje učitelky berou plat jako paní prodavačky v Lidlu. Mě to osobně dost uráží. A nedivím se, že nemohu sehnat kvalitní nové paní učitelky. A nejsem v tom sama. Jen se obávám toho, že se zapojí málo škol a budeme akorát zase pro smích.
Neznámý uživatel2017-09-09 00:29:32
Za pokus to vždycky stojí. Nebo potom nesmíme brečet, že máme nejmenší platy v EU. Průšvih je to, že většině našich kolegyň plat stačí a protože jich je ve školství obrovská přesila, nevím, jestli účast bude hojná. Ale já jsem rozhodnut zúčastnit se i za cenu následného tlaku ze strany ředitele!!
Neznámý uživatel2017-09-07 05:19:19
To je pravda, Romane!
Neznámý uživatel2017-09-06 13:22:54
osobně se domnívám, že se většina škol ke stávce nepřipojí. Jsme jako učitelé historicky připosraní..
Neznámý uživatel2017-09-02 18:47:45
Pozor!!!!Náš zřizovatel chce trestat ředitele za to, že jeho lidé ve škole stávkují!!!
Neznámý uživatel2017-09-02 16:11:28
Rozhodně jsem pro stávku. Ale takovou, kdy se zamkne škola, nebude se učit a rodiče si budou muset zajistit hlídání svých dětí. Jinak si stávky nikdo ani nevšimne a jsme ostatním jen pro smích.
Neznámý uživatel2017-09-02 14:20:17
Podpora všem akcím směřujícím k rasantnimu zvýšení platu !!
Neznámý uživatel2017-09-02 06:38:51
Opravdu marně hledám někoho, komu by stávka vadila. Možná snad rodičům, že jim někdo nepohlídá ty jejich "zlatíčka". Politici budou rádi, aby měli argumenty k rozhazování před volbama, o učitelích a předevím žácích se už ani nemá smysl bavit. :D
Neznámý uživatel2017-09-01 19:53:07
A ona ta stávka bude někomu vadit?
Neznámý uživatel2017-08-30 20:34:41
Má to vůbec cenu? Plno řečí a učitel stejně srazí paty.
Neznámý uživatel2017-08-28 11:47:07
Jsem pro stávku, myslím si, že trpělivosti již bylo dost ....
Mgr. Dalibor Fusek2017-08-28 07:35:46
Školské odbory jednají o možné stávce k začátku školního roku, pokud nebudou splněny jejich požadavky na výrazné zvýšení učitelských platů. Zajímalo by nás, co si o tomto aktu myslíte Vy?
Úterý 26.09.2023, svátek má Andrea

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jak se stavíte k nástupu umělé inteligence do oblasti vzdělávání?

1. AI využívám a podporuji (3)
  2. AI využívám, ale nelíbí se mi to (0)
  3. AI nevyužívám (8)
  4. AI nevyužívám a chtěl(a) bych ji zakázat (1)
  5. Nemám na věc názor (0)

Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.