Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Soubor hygienických pokynů pro školy a školská zařízení (18.5.2020-24.5.2020)

Neznámý uživatel2020-05-27 15:12:01
U nás chodí po školách hygiena a dělá kontroly. Nevím, jestli používám zdravý rozum, snad jo :-)
Neznámý uživatel2020-05-23 21:34:42
No jo no, jsou to pokyny a doporučení. Snad vyhraje zdravý rozum. Pokud budou žáci 25.5. vpuštěni do školy (je to nesmírně důležité a jejich život by se bez toho měsíce určitě vyvíjel nesprávným směrem), tak přeci nikdo nepočítá s tím, že je vůbec možné zajistit nešíření nemoci mezi žáky. 11.3. se to zavřelo z nějakých důvodů a pokud ty důvody pominuly, tak se mají otevřít školy a poté nejsou nutné manuály. A pokud nebezpečí trvá, tak tam v těch školách, stejně jako 11.3., nemá nikdo, co dělat. Tento klasický ministerský prasopes je pouze nikdy nekončícím příběhem o nemohoucnosti MŠMT něco jasně říct, udělat a logicky zajistit. Pan Plaga to na celé čáře prohrál. A tak to vidí i ředitelé,kteří mu "fandili". Ty manuály jsou směšným cáre a nerozumím tomu, proč se nad nimi někdo roztrpčuje. Neberte je vážně, protože to nelze brát vážně. Jestli je pravdou, že se vir drží X hodin a dní na věcech a že špatně nošená a měněná rouška je neefektivní, tak konat dle manuálu, je jako mlátit hlavou do zdi. Je jasné, že mnoho škol z toho má těžkou hlavu díky své servilitě vůči MŠMT. Použijte zdravý rozum a co lze a má smysl udělejte (umýt si a vydezinfikovat ruce má smysl vždy i bez viru) a na to ostatní se vykašlete.
Neznámý uživatel2020-05-21 09:19:02
Tohle řešení je nejhorší možné. Buďto měli vše odpískat a počkat až do září anebo teda pustit do škol všechny. Tohle není pochopitelné.
Neznámý uživatel2020-05-20 12:12:17
Ten názor nesdílíte jen Vy!!! Už by se měla vrchnost probrat a otevřít oči!!!
Neznámý uživatel2020-05-20 11:55:25
Upřímně si myslím, že to nemohl napsat někdo, kdo nemá chorý mozek.
Mgr. Dalibor Fusek2020-05-18 06:14:42
V souvislosti s postupným návratem dětí, žáků a studentů do škol a školských zařízení zveřejnilo MŠMT sadu hygienických pokynů pro tyto školy a školská zařízení. Samotné zveřejnění se pak stalo terčem značné kritiky. Nás by zajímalo, co si o těchto dokumentech myslíte Vy?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.