Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Školky začínají propouštět chůvy pro dvouleté. Nemají na ně peníze (20.7.2020-26.7.2020)

Emil Kudrnovský2020-08-12 11:36:00
Chůvy v MŠ - fungovali jsme bez nich, tak se k tomu zase vrátíme. Prostě tu vládne populismus bez rozumu - kdo je volí? ;-)

Jinak řešením je také znovuzavedení jeslí pro děti 1-3.

Příští rok na jaře budeme zase moudřejší, ale pokud se nerozjede ekonomika, budeme rádi, když zůstaneme na svých platech.
Neznámý uživatel2020-08-04 10:43:10
2020-07-23 07:54:17 v naší škole též máme dost nových posudků PPP, které zrušily reedukace, žáci mají náhle zázračně mají jen 2. stupeň. Asistenty zatím přesto potřebujeme. Uvidíme dál. Situace s chůvami v MŠ je hnusný podraz.
Radek Sárközi2020-07-24 22:44:38
Za Pedagogickou komoru děláme, co můžeme, aby se chůvy dostaly přímo do zákona a aby na ně byly v budoucnu nárokové finance ze státního rozpočtu.
Neznámý uživatel2020-07-23 07:54:17
To se dalo čekat, vždy, kdy něco dobrého vznikne, tak se do dvou let zjistí, že na to nejsou peníze a vyšumí to. Je mi upřímně líto chův, které si mnohdy za své nemalé prostředky udělaly rekvalifikaci, která jim je dnes na houby. Stejný osud očekávaám s celou inkluzí ohledně asistentů a hodin reedukace. V letošním školním roce většina žáků po novém přešetření už podporu nedostala, pouze stupeň 2, takže to přineslo pouze papíry. Reformě financování školství dávám také rok, maximálně dva.
Mgr. Dalibor Fusek2020-07-19 12:15:21
Ministr školství Robert Plaga v červenci podepsal vyhlášku o předškolním vzdělávání, která státu ruší povinnost platit za chůvy. Ředitelé proto nevědí, zda chůvy budou mít z čeho zaplatit, a někteří dokonce začali s jejich propouštěním. Co si o této záležitosti myslíte Vy?
Pátek 26.04.2024, svátek má Oto


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.