Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Jak na školu, kde by děti podřízly i Igora Hnízda (16.5.2022-22.5.2022)

Neznámý uživatel2022-05-31 13:43:26
Mně připadá nevychovaná celá společnost, v lidech pozoruji agresivitu, zlobu, frustraci.
Neznámý uživatel2022-05-30 08:28:24
Nevím, jak Vám, ale mně současné děti nepřipadají méně vychované než ty předchozí. Ale je to možná tím, že vyučuji na vesnici.
Neznámý uživatel2022-05-17 20:29:36
Myslím, že to není zatím obecný jev, určitě to souvisí s hyperkorektní dobou, kdy se lump nesmí nazvat lumpem a odkázat tam, kam patří, a chováním určitých skupin, které se taky nesmí nazvat pravým jménem, a u kterých, když jsou pohromadě, jde o obecné ohrožení. Nejde o žádný rasismus, to je nesmysl, jeho podstata je v něčem jiném. Jde o neslučitelné kulturní odlišnosti. Už i Śvédové připustili, že integrace určitých skupin do společnosti selhala. Ta škola asi nevznikla včera, udělat analýzu, od kdy a proč se situace stala neřešitelnou, by snad neměl být takový problém. Hlavně by ta analýza neměla trvat pět let a neměla by mít sto stran jako některé RVP... Je ovšem třeba odložit tu nesmyslnou hyperkorektnost a otevřít oči.
Mgr. Dalibor Fusek2022-05-15 16:19:24
Dění na Základní škole Za Chlumem v severočeské Bílině v minulých dnech za ujalo veřejnost i politické špičky. O chování tamních žáků informovaly bulvární deníky i seriózní tisk. Na agresivitu dětí, které neváhají na učitele vytáhnout nůž, vyhrožují ředitelce školy likvidací, užívají návykové látky přímo před vstupem do školy a těší se na první napomenutí, aby mohly jeho původci vlepit pár facek, jsou všichni krátcí. Situace zašla tak daleko, že škola musela najmout bezpečnostní službu. Ta má chránit učitele a hodné děti před tím, aby skončili s nožem v zádech. Nás by zajímalo, zda považujete situaci v dané škole spíše za výjimečnou anebo stále více za obecný jev?
Pátek 26.04.2024, svátek má Oto


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.