Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít


Návod pro použití diskuzního fóra

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury. Tato struktura je postavena na základě dvou dominantních prvků. Jedním z nich jsou typy osob používajících službu, které jsou rozčleněny dle svého působení v oblasti školství. Druhou pak jsou potřeby samotného portálu.

Popis struktury diskuzního fóra

Níže budou uvedeny vždy hlavní kategorie fóra, které jsou založeny na základě okruhů témat řazení Vašich příspěvků. Žádáme Vás tímto o dodržování uvedené struktury. Jestliže byste usoudili, že námi nabízená struktura postrádá některou z významných kategorií či podkategorií, uveďte nám tuto skutečnost v podkategorii Vaše nápady.

  • I. Pro management škol

    • Kategorie je určena všem vedoucím pracovníkům v oblasti školství. Výčtem se jedná především o pracovníky v oblasti státní správy a samosprávy, jejichž náplní práce jsou řídící a další procesy ve školství, dále pak o ředitele škol, jejich zástupce a další pracovníky ve školách, u nichž je součástí práce vedení lidí.
  • II. Pro pedagogické pracovníky

    • Kategorie je určena všem pedagogickým pracovníkům, současně však může být využita i dalšími pracovníky ve školách (nepedagogičtí pracovníci). Podkategorie jsou členěny na základě jednotlivých druhů škol a dále doplněny i jinými typy vzdělávání, které lze nalézt v mimoškolní oblasti.
  • III. Pro rodiče dětí, žáků a studentů

    • Kategorie je určena skupině osob uvedených v názvu kategorie.
  • IV. Pro žáky a studenty

    • Kategorie je určena skupině osob uvedených v názvu kategorie.
  • V. Diskuze o stránkách

    • Kategorie slouží ke zdokonalování našeho portálu. Žádáme Vás tímto o kroky, které k tomuto zlepšení povedou. Jestliže odhalíte jakoukoliv chybu na našich stránkách anebo Vám něco na těchto stránkách chybí, ihned nám dejte o dané věci vědět. Pokud máte jakýkoliv nápad anebo dotaz, učiňte tak samozřejmě také.
  • VI. Téma týdne

    • Jsme si vědomi, že oblast školství trápí velké množství problémů a nedostatků. V této kategorii si dovolujeme Vás požádat o Vaši pravidelnou spolupráci v řešení takovýchto problematických témat. Každé pondělí vybereme některé z kontroverzních témat, které se v současnosti řeší a jsou dle našeho názoru rozhodujícími faktory ovlivňujícími kvalitu našeho školství. Byli bychom velmi rádi, kdybychom společně zjistili, jak rozmanité může být spektrum jednotlivých názorů na danou problematiku. Společně snad vždy dokážeme nalézt určitý kompromis. Našim cílem je nalézt jednotný hlas (anebo obhajitelně více hlasů) tak, aby tímto názorem bylo možno argumentovat tvůrcům vzdělávací politiky.

Práva jednotlivých osob

Diskusní fórum lze používat ve třech různých rovinách práv osob využívajících služeb tohoto portálu. Níže uvádíme tyto skupiny a současně jejich práva.

Typ přispěvatele Možnost reagovat na příspěvky Tvorba nových příspěvků Mazání vlastních příspěvků Mazání cizích příspěvků Tvorba nové kategorie a podkategorie
Neregistrovaný uživatel Ano Ne Ne Ne Ne
Registrovaný uživatel Ano Ano Ano Ne Ne
Administrátor Ano Ano Ano Ano Ano

Jak službu používat

Vytvoření nového příspěvku

Nový příspěvek mohou založit pouze registrované osoby. Jestliže chcete takovýto příspěvek vytvořit, vstupte do kategorie a podkategorie, která nejlépe odpovídá zaměření Vašeho příspěvku, a vložte tento příspěvek do políčka označeného „Vytvořit“. Po označení tohoto tlačítka bude příspěvek vložen.

Reakce na přípěvek

Reagovat na příspěvky mohou všichni uživatelé portálu. Jestliže chcete reagovat anebo přispět do stávající diskuze, vložte svůj komentář do políčka označeného „Vložit komentář“ a tento komentář tímto tlačítkem odešlete.

Smazat příspěvek

Mazat lze jen vlastní příspěvek, v případě neregistrovaného uživatele nelze mazat ani tento příspěvek. Pro mazání využijte tlačítko křížku na pravé straně Vašeho příspěvku.

Nahlásit příspěvek

Příspěvky lze hlásit na základě Vašeho posouzení, že se jedná o příspěvek obsahující neetický anebo právo porušující obsah. Hlásit příspěvky mohou všechny osoby. Tlačítko „Nahlásit“ je umístěno vždy u každého jednotlivého příspěvku.

Pravidla pro používání služby a případné sankce

Při používání diskusního fóra se uživatel zavazuje, že bude jednat eticky a bude ctít veškeré právní normy českého právního systému. Firma Vzdělávací služby nenese zodpovědnost při porušení těchto norem, úplnou zodpovědnost má osoba, která příspěvek do diskuze umístila. Pro zefektivnění procesu rušení neetických a jinak nevhodných příspěvků je ke každému příspěvku přičleněno tlačítko „Nahlásit“. Jestliže uživatel dané tlačítko zmáčkne, odešle se administrátorovi upozornění, na základě kterého bude etičnost tohoto příspěvku posouzena. Jestliže bude takovýto příspěvek posouzen jako neetický, bude z fóra odstraněn. Za opakované vkládání neetických a právu odporujících příspěvků může být osoba z diskusního fóra zcela vyloučena.

Sobota 20.04.2024, svátek má Marcela


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.