Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Aféra Cermat (19.6.2017-25.6.2017)

Neznámý uživatel2017-06-30 07:21:27
S těmi parazity to je taková pravda. Kéž by jednou ti parazité byli ohodnocování hůře nežli učitelé! Toho bych se chtěl ve školství dožít, protože úplně se těch parazitů nezbavíme.
Neznámý uživatel2017-06-28 10:11:18
ŽE BY TUNEL?????
Neznámý uživatel2017-06-23 07:52:39
Celý ten složitý systém a řadou chyb nemusel vzniknout, kdyby měl někdo tam nahoře odvahu a zrušil maturitní obory na učilištích! Opravovat stovky prací za max. tři týdny je vražedné, měnit (tj. změkčovat) systém bodování a tvrdit přitom, že výsledky jsou srovnatelné, považuji za neetické. Ve školství to začíná být opravdu zoufalé.
Neznámý uživatel2017-06-20 08:26:20
Co si můžu myslet o systému, kvalitě a objektivitě, když se u nás proti výsledkům slohové práce z JC odvolají 3 žáci a při přezkoumání je všem přiznáno 5-7 bodů, maximum je 30...to už není normální odchylka. Zajímalo by mě, jak může někdo správně ohodnotit 200 prací za cca 14 dní:-/
Neznámý uživatel2017-06-19 16:34:02
Může mi někdo vysvětlit, co bylo (kromě idologického marastu) tak špatné na předlistopadovém maturitním systému? A vůbec - co bylo tak zoufalého na tehdejším školství jako takovém?
Školství (a kultura) se odjakživa nemohlo, na rozdíl od jiných institucí, bránit. Proto se do něj po roce 1989 nahrnulo neskutečné množství parazitujících hochštaplerů,otravujících život kantorům, ředitelům, vychovatelům, školníkům i uklízečkám. Školství je zkrátka dobrý byznys - tedy pro ty parazity.
Neznámý uživatel2017-06-19 10:23:32
Cermat se spolek pro partu kámošů, co spolu mluví. Vůbec nechápu, co je tak složitého zorganizovat jednotnou státní maturitu. Samozřejmě, že ji budou napadat jedinci, pro které se školství stalo byznysem. Takže se budou ukazovat špatné výsledky mnoha studentů. Ale je potřeba si uvědomit, že spousta "studentů" nemá na to, aby složili maturitu. Teda pokud její úroveň neklesne na úroveň průměrných znalostí žáků základní školy. Pak tu maturitu úplně zrušte. Nebo nastavte stav, kdy bez maturity nemůžete na VŠ (už slyším DAMU), ale jinak jim uznejte středosškolské vzdělání bez maturity.
Shrnutí - státní maturita smysl má, Cermat NE.
Neznámý uživatel2017-06-19 06:59:17
Cermat " rejžuje" peníze!!!
Mgr. Dalibor Fusek2017-06-19 06:10:47
Státní maturita probíhá sedm let, sedm let se neustále bojuje o smysl maturitní zkoušky, bojuje se o to, jestli ověřujeme to správné, nejsme příliš měkcí či naopak příliš tvrdí, říká šéf Cermatu Jiří Zíka. Zajímalo by nás, co si nejen o proběhlých maturitách, ale vůbec o smyslu státní maturity a roli Cermatu myslíte Vy?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.