Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Co udělat s učitelem podporujícím Putina (18.4.2022-24.4.2022)

Neznámý uživatel2023-09-15 07:23:19
Asi nikdo z učitelů nepodporuje Putinovo rozhodnutí zaútočit na Ukrajinu. Válka je vždy jen zmar a neštěstí. Ovšem co udělat s učitelem, který podporuje vraždění rusky mluvících občanů na Donbase Ukrajinci? Ten konflikt má více důvodů a o všech by se mělo mluvit a hledat řešení. Nic není černobílé, to jen ČT nám to takto podává.
Neznámý uživatel2022-10-17 09:38:19
Kdo bezvýhradně nesouhlasí s jedinou pravdou hlásanou veřejnoprávními médii, je automaticky považován za podporovatele Putina. Proč nikdo neřešil válečné zločiny na Ukrajině od roku 2014? Proč nikdo neodsuzuje Ameriku za rozpoutání mnoha válečných konfliktů? Libye byla prosperující stát, než na ní zaměřila svou pozornost Amerika. Možná nebyla demokratická podle našich měřítek, ale co je nám do toho? Lidem se tam žilo dobře. Proč nikdo neodsoudil bombardování Srbska? To bylo v pořádku? Rusko dělá jen to, co je Americe dovoleno a snad i velebeno.
Neznámý uživatel2022-04-22 12:44:29
Pokud dobře učí o betonu a netahá svoje soukromé názory do třídy, ať podporuje třeba zoofilii. Pokud učí občanku nebo dějepis, má nad sebou ředitele, který by s ním měl hovořit, celou situaci probrat a následně rozhodnout. Od toho je ředitel. Na druhé straně rozhodnutí je úkon, kterého se řada snaživých ředitelů (a ředitelek) bojí jako čert kříže. Mimochodem takhle formulovaná otázka navozuje odpověď "Nic. Škola je barák, který s tím opravdu nic neudělá".
Neznámý uživatel2022-04-20 22:47:50
Příklad nestrannosti, nezávislosti a objektivity informací, které přináší veřejnoprávní televize ČT.ČT 1 -
https://www.youtube.com/watch?v=It8eBic5sgQ
..a konvoj svobody dnes v Praze připomene osvobození naší země americkou armádou v roce 1945...
Můj otec(1921) učitel, který prožil 2.světovou válku na Vysočině a prožil lecos..., babička mého zetě Židovka- která přežila Osvětim...pohřebiště padlých- nejen ruských vojáků, kteří bojovali za naši svobodu...a pamětníci 2.světové války ještě žijí...
Neznámý uživatel2022-04-20 21:21:43
Neznám nikoho ve svém okolí, kdo by schvaloval jakoukoli agresi proti komukoli... Vážený pane magistře, nepochopila jsem Váš dotaz, co by měla dělat škola, jestli se takový "člověk objeví mezi učiteli"...je tím myšleno, že učitelé nejsou lidé??? Nebo snad “člověkem” je myšleno - i rodič nebo žáci či další občané? Snad bychom měli nahlásit jejich jména???? Po tom, co jsou v rozporu se zákonem a s právy demokracie potlačována práva na svobodu slova? Nebo se očekává, že se v nouzovém stavu, který vyhlásila vláda, budeme k sobě chovat jako v filmu pro pamětníky, který byl doteď pro všechny mementem fašistického teroru a genocidy národa ve 2.světové válce? Je mi líto všech lidí, kteří trpí touto nesmyslnou válkou a přála bych si, aby představitelé všech vlivných států místo dodávání zbraní k zabíjení, volali po mírových jednáních a zabránili tak dalším nesmyslným obětem v této hrůzné válce!!!!To si snad všichni přejeme hlavně pro svoje děti a vnoučata! A všem kolegům- učitelům přeji hodně zdraví, mír v duši a naději, že bude líp!!!
Mgr. Dalibor Fusek2022-04-18 15:30:44
V souvislostí s válkou na Ukrajině se objevilo i několik učitelů, kteří ruskou agresi proti obyvatelům Ukrajiny schvalují. Co má dělat škola, když se takový člověk objeví mezi učiteli? Jaký názor máte na daný problém Vy? Podělte se s námi o něj.
Středa 24.04.2024, svátek má Jiří


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.