Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít


Trička s potiskem pro poslední ročníky a další party

autor: Karolína Bolehovská - Všechny články autora

Trička s potiskem pro poslední ročníky a další party



aneb vytvořte si ten nejlepší společný suvenýr



Památeční tričko s vlastním potiskem je ideálním dárkem na rozloučenou. Máte svou oblíbenou třídu nebo kroužek, partu, zkrátka skupinu lidí, na které nechcete nikdy zapomenout a se kterými máte ty nejlepší, nejskvělejší vzpomínky? Chcete si vytvořit jedinečný suvenýr na zvěčnění vašeho přátelství a vytvořit si tak jedinečnou památku, která vám bude tyto skvělé lidi připomínat i když se rozejdete do všech koutů světa? Vsaďte na trička s vlastním potiskem



Trička - a co dál?



Tričko s potiskem je skvělým způsobem, jak vytvořit jedinečnou památku pro každého z vaší party nebo třídy. Vlastní tričko si dnes už můžete vyrobit velmi jednoduše - vytvoříte si vlastní grafiku, text, obrázek nebo fotku a necháte si trička natisknout. Kromě triček můžete také využít možnost mikiny s potiskem nebo dalších památečních předmětů s potiskem jako jsou tašky, čepice, hrníčky, podložky pod myš, klíčenky a další vzpomínkové předměty. Nabídka těchto předmětů se liší na každém eshopu.



Jaké jsou možnosti tisku na textil?



Potisk na tričko si jednoduše můžete nechat vyrobit od některého z mnoha eshopů, které se zaměřují na tisk na textil. Obecně se dnes používá hlavně sítotisk a digitální potisk. Sítotisk je velmi kvalitní, tradiční metoda potisku, ale pro svou náročnost se cenově nevyplatí u menšího množství kusů. Digitální tisk se naopak vyplatí i pokud chcete potisknout jen jedno samostatné tričko a je velmi odolný. Dále se dnes používají i další techniky tisku na textil, například sublimační tisk.



Jaké očekávat ceny?



Ceny se samozřejmě liší v závislosti na obrovském množství faktorů. Jaký zvolíte eshop? Kolik kusů triček potřebujete potisknout? Který druh tisku zvolíte? Jak složitý a veliký je motiv, který chcete vytisknout? Chcete potisk jen na prsou, nebo chcete potisk i ze zadní strany trička? Nebo chcete dokonce celoplošný potisk? Obecně platí, že čím větší počet objednaných triček a čím menší potištěná plocha, tím nižší cena. Na každém eshopu budou cenové rozdíly, v závislosti na parametrech počítejte mezi 150 až 500 korun za jedno tričko.



Musím být grafik, abych si objednal trička s potiskem?



To opravdu ne. Systém "výroby" návrhu vlastních triček s potiskem bývá na většině eshopů velice intuitivní. Jednoduše si zvolíte, na kterém eshopu si tisk objednáte, a budete postupovat jejich průvodcem. Obvykle se prokliknete do velice přehledného editoru, kde si můžete tričko nadesignovat - nahrát obrázky a motivy, vytvořit texty a tak dále. Některé eshopy nabízí už i možnost předdefinovaných motivů, kde si můžete vybrat z banky nápisů a obrázků, které už použil někdo před vámi a ulehčit si tak práci. Zvolíte si počet triček a způsob doručení. Podle toho vám editor nakonec vyčíslí finální cenu. 



Jak vymyslet motiv potisku?



Hlavně buďte originální a osobní. Potisk na tričku nemusí pochopit každý cizí člověk - může to být nějaký třídní vtip, který pochopíte jen vy. Na tričko si můžete vepsat například motto své třídy, největší třídní hlášku, nějakou hezkou památeční třídní fotku. Pokud zvolíte potisk trička z obou stran, můžete si nechat na záda vypsat jména všech členů třídy či skupiny, abyste nikdy nezapomněli, kdo všechno byl součástí. Nezapomeňte také poznamenat ročník/název třídy a letopočty, kdy třída začínala a kdy jste se naopak rozešli. Bude to tak ideální suvenýr a zároveň ten nejhezčí dárek na památku pro každého z vás.


01.01.2022 | Karma článku: 4.50
Středa 24.04.2024, svátek má Jiří


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (6)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.