Vzdělávací služby

O co jde?

Náš portál je nástroj, ve kterém lze nalézt veškeré potřebné informace z oblastí vzdělávání a trhu práce. Nabízíme nepřeberné množství služeb vedoucích ke zkvalitnění Vašeho vzdělání.

Pro koho to je?

Pro každého, koho zajímá vzdělávání anebo trh práce. Našimi klienty jsou ředitelé škol a jejich zástupci, učitelé, žáci, studenti a jejich rodiče, stejně tak firmy a jejich zaměstnanci.

Proč zrovna my?

Protože u nás naleznete vše, co se vzdělávání a trhu práce týká. Pracujeme systematicky a naše databáze se neustále rozšiřují. Jsme profesionálové, nejen, že víme, co chcete, my víme i co potřebujete.

Chat
Napište nám Váš dotaz Zavřít

Diskuzní fórum

Služba slouží všem osobám, které mají zájem diskutovat na témata z oblastí vzdělávání a školství. Z důvodu lepší orientace v systému diskusního fóra jsou jednotlivé příspěvky členěny na kategorie a podkategorie dle logické struktury.


Škrtání peněz neziskovkám (20.8.2018-26.8.2018)

Otakar Jíra2018-08-24 19:21:53
Myslím, že je to poněkud obehraná písnička některých politiků v čele s panem prezidentem, ukazující na to, že někteří naši čelní představitelé (zároveň s poměrně velkou masou neinformovaných nebo záměrně špatně informovaných) nejsou schopni rozlišovat "neziskovky" schopné pomáhat v rámci pozitivní občanské snahy a "neziskovky" schopné všeho. Všechny dobové tanečky, které podnikají, jsou-li dotázáni na konkrétní fakta, svědčí jen o jejich neznalosti terénu - což bychom měli právem očekávat zejména u ministerstva financí, ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, ministerstva vnitra, ministerstva práce a sociálních věcí, ministerstva pro místní rozvoj a ministerstva zdravotnictví. Stačí pouze orientovat se v současném dění, v občanském zákoníku a v "kompetenčním" zákonu. U každého pracovníka státního aparátu, který je majitelem znalostí v rozsahu příslušné úřednické zkoušky by to měla být samozřejmost (u ministrů a jejich odborných a politických náměstků tím spíše). Lomit rukama nemá smysl. Starého psa novým kouskům nenaučíš. Jaké "zásobárny odborných pracovníků" jsme si navolili, takové máme. A jak dlouho bude tato situace protrahovat, to záleží také trochu na nás. Snad budoucí maturanti budou v této oblasti vzdělanější a o možnostech občanů informovanější. Pro začátek bych doporučoval shlédnout rozhovor se Šimonem Pánkem na DVTV.
Neznámý uživatel2018-08-24 08:10:32
Jde vidět, že pan Babiš se neštítí opravdu ničeho.
Mgr. Dalibor Fusek2018-08-20 07:12:03
Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) minulý týden zveřejnila, že 14 miliard korun dotací pro neziskovky seškrtá o více než dvacet procent. Teď ale své vyjádření zmírňuje. Zajímalo by nás, co si o tomto záměru myslíte Vy?
Pátek 19.04.2024, svátek má Rostislav


Přihlášení





Zapomněli jste heslo?
Proč se registrovat? Registrovat
Registrací dostanete přístup do všech sekcí portálu. Můžete rovněž objednávat služby v placených sekcích anebo využívat bonusů Systému bonifikace.

jsme vždy ve spojení s Vámi

Facebook Google plus ICQ-671236329 Skype Twitter LinkedIn

Aktuální anketa

Jaký je Váš názor na změny v PHmaxech?

  1. Změny napomůží k optimálnějšímu financování školství (5)
  2. Změny nejsou perfektní, ale je to krok správným směrem (1)
  3. Změny uškodí kvalitě vzdělávání (6)
  4. Změny zásadně likvidují české školství (0)
  5. Nemám na věc jasný názor (2)


Další ankety Vložit anketu

Dnešní počasí v krajích ČR

Počasí

Používáním webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.